Karrier-tanácsadás

Sokak életében eljön a pillanat, amikor úgy döntenek, váltani szeretnének vagy döntési helyzetbe kényszerültek, esetleg egészen más pályára kívánnak tovább lépni. Szívesen segítünk a kezdeti lépésektől az új pozíció betöltéséig. Tanácsadói és Business Career Coach tapasztalattal állunk rendelkezésére, amely magában foglalja:

  • Kezdeti beszélgetés, helyzet felvázolása
  • Karrier útvonal megtervezése
    Önéletrajz és Linkedin profil elemzés, új profilok kialakítása
  • Interjútechnikák, következő lépések megtervezése közösen
  • Kapcsolati hálónk rendelkezésre bocsátása, ajánlások, referenciák

Business Coaching – Walk The Talk

A megoldás a legtöbb esetben ott rejtőzik bennünk – a megoldáshoz vezető úton a Business Coaching nyújt segítséget, hogy önmagunk által megtaláljuk sikereink kulcsait. A Business Coaching szolgáltatásainkat azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik részleteiben szeretnének belelátni saját karrierjükbe, elemezni szeretnék az eddigi és a jövőben felmerülő lehetőségeket vagy éppen nem tudnak megoldani egy adott problémát.
A Walk The Talk szolgáltatásunk egyedi a karrier coaching platformon. Hisszük, hogy azok, akik aktív és sportos életet élnek, azok többször találkoztak már azzal, hogy sportolás közben sikerült megoldásokat találniuk kérdéseikre, terveikre. Mi szeretnénk ebben a folyamatban olyan lehetőséget nyújtani, hogy elkísérjük ügyfeleinket a sporttevékenységük során, segítünk abban, hogy a gondolatmenetek az előre meghatározott mederben maradjanak és a megoldások, feladatok összegzésre kerüljenek.

HR stratégiai tervezés

Akár induló vállalkozásról van szó, akár meglévő szervezetről, a humán erőforrás, fluktuációkezelés, munkaerő utánpótlás, belső HR megoldások, bérsávok megállapítása, munkaköri besorolások, bónusz és ösztönzőrendszer kialakítása vagy időnkénti újragondolása elengedhetetlen feladat.
Amennyiben nincs erre dedikált szakembere még a cégnél, szívesen segítünk a kezdeti lépésekben, a stratégia megalkotásában, amelyet az erre kijelölt kollégának már csak alkalmaznia kell a jövőben. Örömmel dolgozunk együtt meglévő kollégájával is, figyelembe véve a vállalat piaci helyzetét, a problémákat, amelyekkel szembesül, és a változásra kialakult igényt.
Tanácsadóink vállalati oldali HR tapasztalatának köszönhetően széles körű szolgáltatást tudunk nyújtani vállalatoknak belső HR megoldásokban is. Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben a következőkre van szüksége:

Vállalati toborzási tanácsadás – On site recruitment solution

Amennyiben inkább házon belül oldaná meg a toborzási feladatokat, vagy állandó munkaerő-felvételre van szükség, esetleg a már jól bejáratott módszerek nem működnek, akkor a vállalati toborzási tanácsadást ajánljuk Önnek. Szolgáltatásunk egy több modulból álló oktatás, amelyen csoportosan is részt vehetnek a humán erőforrással foglalkozó kollégák, de egyéni oktatást is szívesen nyújtunk a dedikált szakember számára.
A modulok során átfogó képet alkotunk az Ön cége jelenlegi munkaerőhiányáról, annak orvoslási módszereiről, majd ezt követően egy személyre szabott oktatási anyagot állítunk össze egy saját mappába, amelybe minden találkozó alkalmával újabb és újabb „leckék”, tartalmak, tippek és trükkök kerülnek. A modulok – avagy a személyes találkozók – során nem csak hasznos piaci rálátást biztosítunk, hanem gyakorlati tudást adunk át, amelyet feladatokkal, szerepjátékokkal, valós toborzási élményekkel támasztunk alá.

HR tanácsadás kiválasztáshoz

Közép- és felsővezetői kiválasztása során állunk rendelkezésére naprakész piaci információkkal és több éves szakmai tapasztalattal. A kiválasztási folyamat során végig elérhetőek vagyunk, folyamatos visszacsatolást biztosítunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne csak egy új munkatársat, hanem cégébe illeszkedő személyiséget tudhasson csapatában!
A kiválasztási tanácsadás során figyelembe vesszük az Ön versenytársait, azok piaci helyzetét, fluktuációját, belső felépítését, majd összehasonlítjuk vállalatának igényeivel, így ez lehet a kiinduló alapja a kiválasztási folyamatnak.
Minden kiválasztás – ahogyan minden ember, vállalkozás és munkaerő-szükséglet – egyedi, ezért nálunk nincsenek „dobozos” megoldások. Szolgáltatásaink is egyedi, ügyfélre szabott megállapodások, amelyek biztosítják a rugalmas hozzáállást és ügyfeleink teljes körű igényeinek kielégítését.

hu_HUHU
en_USEN hu_HUHU