A HR Executives esernyője alatt egyesül az egyénre szabott karrier tanácsadás, a business coaching és a sok éves HR tanácsadói tapasztalat, amelyek tökéletesen kiegészítik egymást, hogy Önt mindig személyre szabott szolgáltatással tudjuk támogatni.

Ocskay Márta

Ocskay Márta

Sokéves tapasztalattal rendelkezem mind executive, középmanagement vagy Y generáció kiválasztása és HR tanácsadás területén. Voksomat azonban mégis a karrier tanácsadás mellett tettem le, mert tudom, hogy akár a tervezett, akár a hirtelen fellépő karrierváltás sokszor nehéz, körülményes és hosszú lehet. Szakmai hátteremet ezért is bővítettem, hogy még komplexebb megoldásokat tudjak nyújtani ügyfeleimnek, így megszereztem az okleveles business coach képesítést és jelenleg végzem a Profile XT képzésemet. 
Hiszem, hogy csakis személyre szóló karrier-tanácsadással tudom ügyfeleimet a legjobban támogatni, hogy megtalálják maguknak azt az új kihívást, azt a vállalati vagy vállalkozói hátteret, ahol kamatoztatni tudják szakmai tapasztalatukat és további fejlődési lehetőségekkel is gyarapodnak. A karrier-tanácsadás során lehetőség van business coachingra is, ahol mélyebben tudunk foglalkozni azokkal a tényezőkkel, amelyek meghatározók lehetnek az új karrierút megtalálásában. Egyedi szolgáltatásunk a „Walk The Talk”, ahol igény szerint sportolás (aktív séta, nordic walking, futás, biciklizés vagy úszás) mellett tudjuk a business coaching szolgáltatásainkat végezni.
 
Természetesen továbbiakban is folytatom a számomra kedves, egyéb HR tevékenységeket is: így kiválasztásban, komplex vállalati HR tanácsadásban, Assessment Center és Outplacement szolgáltatásban is számíthatnak rám ügyfeleim, partnereim.Többszöri külföldi kiküldetések során karrier-tanácsadási, kiválasztási és fejvadászati tapasztalataimat sikerült bővíteni, mélyíteni. Kiküldetések során Németországban, Oroszországban és Belgiumban szereztem olyan tapasztalatokat, amelyek a mai napig érvényesek, ha másik kultúrából érkező, esetleg másik országba kiküldetésre váró személlyel kell beszélgetnem és egyedi megoldásokat kell találnom.Anyanyelvi szinten beszélem az angol és a német nyelvet.
Kompetenciák
  • Executive karrier tanácsadás
  • Certified Business Coaching – Walk The Talk Coaching
  • Komplex HR tanácsadási projektek irányítása és megvalósítása
  • Management Diagnosztikai programok (AC) tervezése, megvalósítása
  • Felső-, középvezetők és kulcsemberek keresésével, kiválasztásával kapcsolatos tanácsadás (direct search)
  • TPS, Lean termelés és gyártási szakismeretek
Szakterületek
  • Fogyasztási termékek (FMCG food, non-food)
  • Termelés (tömeg-, elektronikai, egyedi gépgyártás, automotive)
  • Energetikai tanácsadás, kiválasztás és mentoring (Member of Woman in Energy Association)
  • Egészségügyi szektor
hu_HUHU
en_USEN hu_HUHU